joi, 18 februarie 2010

Un mic lingau comunist

L-am auzit pe Emil Boc zicind despre Victor Ponta ca este "un biet procuror comunist". Socanta declaratie! In primul rind, asa cum pe vremea lui Iliescu, daca te opuneai regimului deveneai automat legionar, asa si acum, esti catalogat drept comunist.

Mai interesant e insa faptul ca cel care face aceasta catalogare este tocmai un comunist cu acte in regula: Emil Boc. Caci el a fost in structurile comuniste cu functii in Uniunea Tineretului Comunist si in Uniunea Studentilor Comunisti din Romania, pe aceasta functie gasindu-l si evenimentele din decembrie 1989.

Diferenta dintre bietul "comunist" Ponta si maretul comunist Boc este cit se poate de simpla: Boc s-a luptat sa ajunga sef la UASCR, Ponta insa nu a apucat sa ajunga nici macar simplu membru. In 1989, Ponta avea vreo 17 anisori. Si, nicidecum un infect de nomenclaturist comunist, aidomna lui Boc.

Dar, mai bine comunist, decit pinguin...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Propaganda marxistă (liberală) și falansterul de la Seattle

Este constituirea așa-zisei zone autonome marxiste o reacție la rasismul american, o reacție la moartea mai mult decît suspectă, mai mult de...