sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Adevarul te va elibera. Din functie

Marea dezbatere intre primii 3 candidati a fost o noua ocazie de a vedea impostura politica in toata splendoarea sa. Basescu a militat pentru sinceritate! Pai, atita "sinceritate" cita a curs in campania din directia PD-L, mai rar, nenicule!

Cam cit "sinceri" trebuie sa fim ca sa ne imaginam ca mai avem flota? Cam cit de "sinceri" ar trebui sa fim ca sa ne imaginam ca tot ce s-a spus de propagandistii portocalii corespunde realitatii, ca referendumul este durerea aia mare a Basescului, ca dorinta lui de a face bine il impinge in aceste alegeri?

Cam cit de "sinceri" ar trebui sa fim ca sa ne gindim ca EBA n-a ajuns europarlamentar pe bani publici furati de Ridzi? Ca afacerile de partid nu conteaza in fata intereselor nationale? Ca celebrele guverne marioneta sint in interes national?

Se vede insa treaba ca "sincer" inseamna pur si simplu idiot. In limbajul PD-L, desigur.

Mult clamata sinceritate, adevarul cerut de presedinte, daca ar fi sa judecam drept, n-ar avea decit un singur rost: sa impiedice realegerea lui Traian Basescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Propaganda marxistă (liberală) și falansterul de la Seattle

Este constituirea așa-zisei zone autonome marxiste o reacție la rasismul american, o reacție la moartea mai mult decît suspectă, mai mult de...